Over ons

Wij zijn Patrick en Simone Benneker;

Twee mensen die bloemen en planten in hun genen hebben zitten; we denken, voelen en werken vanuit de natuur. Twee vakidioten noemen wij onszelf, elke dag weer een uitdaging om nog iets mooiers te maken dan de dag ervoor!

Natuurlijke creaties maken van ons ambacht en vakmanschap onder de titel Duurzaam Bloemist.

Wij kunnen veel vertellen, maar bloemen en planten moet je zien, voelen en beleven; wij nodigen je van harte uit om eens te komen ervaren in onze winkel.

Samen met onze gediplomeerde collega’s Jessica, Dorette, Joyce heten we je van harte welkom!

Zeg het met bloemen

Boeketten en arrangementen gemaakt vanuit vakmanschap en ambacht!

Gecertificeerd duurzame bloemist!

Met trots mogen wij; Duivenvoorde Bloemen, zeggen dat wij, via de Barometer Duurzame Bloemist, zijn gecertificeerd als duurzame bloemist. De Barometer Duurzame Bloemist is een onafhankelijke en officiële certificering waarmee bloemisten kunnen aantonen dat hun assortiment en de bedrijfsvoering in de winkel zoveel mogelijk duurzaam is. Wij vinden onze leefomgeving erg belangrijk en willen ervoor zorg dragen door op een goede manier om te gaan met onze materialen en ons assortiment.

Om ons een echte duurzame bloemist te mogen noemen, zijn wij zogezegd langs een groene meetlat gelegd. Aan de hand van ons inkooppercentage duurzamere bloemen en planten en onze punten die wij behaald hebben op de bedrijfsvoering zijn wij gecertificeerd op het bronzen niveau van de Barometer.Maar we gaan natuurlijk voor goud, en daar werken wij nu hard aan!

Wij kopen op verantwoorde wijze bloemen en planten in. Wij kopen dan ook zo veel mogelijk bloemen met een keurmerk. Te denken valt aan Milieukeur, MPS-A,  Faitrade/ Max Havelaar en EKO/Biologisch. Ook andere aspecten binnen onze bedrijfsvoering worden via deze norm nageleefd; wij hebben groene energie, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, gescheiden afval, en zijn wij zuinig op onze mensen.

Maar het houdt hier niet mee op: wij zoeken altijd naar producten die op een eerlijke humane manier vervaardigd worden,…..op naar GOUD!

neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Voornaam of aanhef
Uw achternaam