Onze specialisaties

Bedrijfbloemwerk

 

Voor de zakelijke harde werkers is een gezonde omgeving belangrijk! Er wordt veel tijd doorgebracht, en dat kan ook op een fleurige manier: groene planten op kantoor, die tegelijkertijd zorgen voor een verbeterende luchtomgeving, een kleurig boeket bij de entree om uw gasten een hartelijk welkom te heten. Het boeket voor de jubilerende werknemer, dat doet zo goed!

Wij verzorgen dit al bij verschillende bedrijven in en om Deventer.

Wij komen graag eens kijken op uw bedrijf, bel geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Mooi wat planten doen.

Bruidsbloemwerk

 

Jullie dag tot de fleurigste maken!

Het treffen van  sfeerideeën, samengevat in het bruidsbloemwerk, dat is ons doel vanuit de nieuwste trends samengesteld.

Van bruidsboeket, corsages, locatie- als autoversieringen, als wel dat kleine lieve boeketje voor jullie bruidsmeisje! Wij denken graag met jullie  mee. Zullen we samen eens gaan brainstormen? Jullie  de  ideeën en wij het vakmanschap! In een persoonlijk gesprek kunnen we hierin veel voor jullie betekenen. Wij vertalen stijlen en trends tot een passende versiering!

Link naar onze Faceboekpagina: bruid bloemen en meer www.facebook.com/Bruid-bloemen-en-meer-Duivenvoorde-bloemen-Deventer-693900074026375/

Rouwbloemwerk

 

Bloemen zeggen meer dan woorden, en waar woorden tekort schieten, kunnen wij het voor u aanvullen in ons specialistische bloemwerk :

Duivenvoorde rouwbloemwerk!

Niets is mooier om bij te mogen dragen in deze emotie. Een persoonlijk bloemenarrangement geheel gemaakt naar uw wens. Deze dankbare taak nemen wij heel graag op ons.

In onze bespreekhoek kunt u rustig de tijd nemen om tot een goede keuze te komen voor het bloemwerk. 

Wilt u liever in uw eigen omgeving dit gesprek voeren, wij komen op afspraak bij u langs.

Wij werken nauw samen met diverse uitvaartverzorgers in en rond Deventer. Wij zijn  officieel partner van Monuta Wilco Leukenhaus Deventer

https://www.monutawilcoleukenhaus.nl

neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Voornaam of aanhef
Uw achternaam