Geluksmoment ; ons bloemenabonnement!

Ons aanbod 

Gun jezelf thuis of op je werkplek een geluksmoment, met een een ambachtelijk vervaardigd boeket van een van onze binders, gemaakt met zoveel mogelijk milieuvriendelijk geteelde bloemen.( MPA  A/B)

Kies gewoon wat je wilt!

  • Formaat? De keuze tussen middel ( € 18,95), groot (€ 24,95)  of extra groot (€29,95)
  • Wanneer? 4 keer per maand, 2 keer per maand, of 1 keer per maand. Je kunt je abonnement op elk moment wijzigen. Even geen bloemen; geef het gewoon even door, dan passen wij het abonnement aan.
  • Vaas? We vragen je eenmalig één vaas aan te schaffen ( € 9,95) Deze vaas wordt bij elke levering omgeruild en daarna schoon gemaakt  zodat de bloemen maximaal genot hebben van hun schone water en de bijbehorende voeding. Zorg er wel even voor  dat de vaas klaar staat op het adres van  aflevering!

Onze eigen bezorgers  brengen het geluksmoment op het door jouw doorgegeven adres. Wij bezorgen het op de dag dat jij wilt, voor of na de middag. Wil je een ander moment? Geen probleem; geef het 24 uur van tevoren even door.

Eenvoudig gemakkelijk!

Oh ja, de prijzen zijn inclusief bezorging in het postcode gebied : 7401 t/m 7133. Voor adressen buiten deze gebieden rekenen wij een kleine vergoeding.

Aanmelden 

Neem contact met ons op
Voornaam of aanhef
Uw achternaam