e

Mijn naam is Joyce, sinds 2019 met veel plezier werkzaam bij Duivenvoorde Bloemen. Mijn specialiteit is het maken van diverse boeketten, waarbij het Veldboeket mijn voorkeur heeft; een mix van allerlei soorten en kleuren bloemen op verschillende hoogtes geschikt. Ik blijf mezelf uitdagen tot het maken van speciale boeketten.
Ook houd ik me bezig met het bijhouden van de presentaties in de winkel en het vertalen van de trends in de winkel en in de webshop.

IMG  WA e

Samen met Patrick zorg ik voor het organisatorische gedeelte. Zoeken naar vernieuwingen en de styling van de winkel dat is mijn ding. Creatieve boeketten, bloem en plantarrangementen maken zorgen ervoor dat ik een leuke dag heb!

MG

Mijn specialiteit is het rouwbloemwerk: een dankbaar aspect van mijn werk: persoonlijk en met zorg en aandacht voor details. Daarnaast zorg ik voor de inkoop van de levende materialen. Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik belangrijk: daarom neem ik een deel van de bezorging op mij.

dorette foto  e

bindster/verkoopster. Gediplomeerd.

Mijn naam is Dorette, sinds 2013 werkzaam bij Duivenvoorde Bloemen. Ik vind het uitdagend om met natuurlijke materialen te stoeien, en zo te komen tot een uitgesproken bloemenarrangement. Ook ligt de uitdaging voor mij in het maken van een speciaal plantenarrangement. Door te zoeken naar onverwachte combinaties van materialen die niet direct vanzelfsprekend zijn!

DSC

bloembindster, gediplomeerd.

“Ik ben Jessica en al weer meer als 19 jaar werkzaam binnen deze zaak, waar ik met veel creativiteit en plezier mij uitleef in voornamelijk de boeketten. Mijn werk kun je herkennen aan het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals takken, ranken, bolletjes, etc. Ik probeer voor jullie een arrangement te maken vanuit een wens of voorkeur. Maar laat je mij mijn gang gaan, dan ben ik in mijn element en zal ik je verrassen met een echt “Jessica-boeket”! Dit kan een heel natuurlijk boeket zijn, maar ook een boeket met een uitgesproken vormgeving, maar beiden gemaakt vanuit respect voor het natuurlijke materiaal. Een andere specialiteit van mij is het maken van bruidsversieringen, met name bruidsarmbanden.