Geluksmoment ; ons bloemenabonnement!

Ons aanbod 

Gun jezelf thuis of op je werkplek een geluksmoment, met een een ambachtelijk vervaardigd boeket van een van onze binders, gemaakt met zoveel mogelijk milieuvriendelijk geteelde bloemen.( MPA  A/A+, on the way to planet proof etc) Afgewisseld in stijl en je voorkeurskleuren.

Kies gewoon wat je wilt!

 • Formaat? De keuze tussen middel ( € 18,95), groot (€ 24,95)  of extra groot (€29,95)
 • Wanneer? 4 keer per maand, 2 keer per maand, of 1 keer per maand, of een andere tijdsinvulling Je kunt je abonnement op elk moment wijzigen. Even geen bloemen; geef het gewoon even door, dan passen wij het abonnement aan.
 • Vaas? Je kunt natuurlijk je eigen vaas gebruiken. Of je geeft ons vooraf twee vazen van jezelf en dan zorgen wij dat bij elke levering je eigen vaas gebruikt wordt. Zelf geen passende vaas? Voor een eenmalig bedrag van €9,95 zorgen wij voor een mooie glazen vaas onder je boeket, en word je boeket bij levering voorzien van een vaas. Breuk/beschadiging is voor eigen risico.

Onze eigen bezorgers  brengen het geluksmoment op het door jouw doorgegeven adres. Wij bezorgen het op de dag dat jij wilt, voor of na de middag. Wil je een ander moment? Geen probleem; geef het 24 uur van tevoren even door.

Eenvoudig gemakkelijk!

Oh ja, de prijzen zijn inclusief bezorging in het postcode gebied : 7401 t/m 7433. Voor adressen buiten deze gebieden rekenen wij een kleine vergoeding.

 

Vul het contactformulier in dan overleggen we even, en kunnen we wensen, voorkeuren doorspreken:


  Wij nemen contact met u op voor de verdere afhandeling van het abonnement.

  Direct Aanmelden:

  neem contact met ons op
  Neem contact met ons op
  Voornaam of aanhef
  Uw achternaam