Over Ons

Kort over ons,

Nadat in 1999 de vorige eigenaar Jan Duivenvoorde aangaf met het familiebedrijf te gaan stoppen, zagen wij een kans om onze droom te verwezenlijken; een eigen bloemenspeciaalzaak. Wij beiden hebben de opleiding bloemstylist gevolgd en succesvol afgesloten. Patrick heeft daarna een opleiding tot meesterbinder gevolgd. Simone heeft een bachelor opleiding tot docente tekenen/handvaardigheid behaald. Elementen die wij dagelijks toepassen in ons werk; creativiteit, kennis, ambacht en vakmanschap, en opleiden van jonge studenten. Wij zijn een BBS gecertificeerd leerbedrijf.

Jessica en Dorette staan ons ter zijde, vakbekwame medewerksters die net als wij gek zijn van bloemen en planten. Afwisselend zijn zij aanwezig om jullie te helpen en te informeren!

Bloemfanaten, dat kunnen we ons zelf wel noemen, we dagen onszelf en onze medewerkers regelmatig uit door verschillende cursussen en bijscholingen te volgen, en jezelf uit te dagen in verschillende bloemschikwedstrijden.

Tevens zijn wij bezig om een Duurzame Bloemist te worden, een heel traject wat doorlopen moet worden. Wij vinden onze leefomgeving erg belangrijk en willen ervoor zorg dragen door op een goede manier om te gaan met onze materialen. Materialen bewust inkopen. Wij proberen ons assortiment zoveel mogelijk  te laten bestaan uit milieuvriendelijke producten. Zo bestaat ons bloemenassortiment zoveel mogelijk uit  MPS  en FFP ( Fair Flowers and Plants) geteelde bloemen. In alle aspecten van onze onderneming proberen wij duurzaamheid in acht te nemen!

Wij werken met een eigen bezorgservice, en kunnen zo adequaat inspelen op speciale bezorgwensen. In voortijdig overleg is veel mogelijk!

Wij hopen jullie te mogen begroeten in onze bloemenspeciaalzaak!

Patrick en Simone

Een kijkje in onze winkel aan de Diepenveenseweg 33 in Deventer.