Over Ons

Patrick en Simone Benneker; eigenaren.

Nadat in 1999 de vorige eigenaar Jan Duivenvoorde aangaf met het familiebedrijf te gaan stoppen, zagen wij een kans om onze droom te verwezenlijken; een eigen bloemenspeciaalzaak. Wij beiden hebben de opleiding bloemstylist gevolgd en succesvol afgesloten. Patrick heeft daarna een opleiding tot meesterbinder gevolgd, en heeft deze succesvol afgesloten, zijn specialisme is het maken van rouwbloemwerk en bedrijfsabonnementen, inkoop en kwaliteitsbewaking.

Simone heeft  na de bloemschikopleiding een bachelor opleiding tot docente tekenen/handvaardigheid behaald. Simone houdt zich voornamelijk bezig met de styling van de winkel, het maken van bloemen en plantenarrangementen en het nodige regelwerk en begeleiding van stagiaires.

Ons werk; creativiteit, kennis, ambacht en vakmanschap, en opleiden van jonge studenten. Wij zijn een BBS gecertificeerd leerbedrijf. Bloemfanaten, dat kunnen we ons zelf wel noemen, we dagen onszelf en onze medewerkers regelmatig uit door verschillende cursussen en bijscholingen te volgen, en jezelf uit te dagen in verschillende bloemschikwedstrijden.

Tevens zijn wij bezig om een Duurzame Bloemist te worden, een heel traject wat doorlopen moet worden. Wij vinden onze leefomgeving erg belangrijk en willen ervoor zorg dragen door op een goede manier om te gaan met onze materialen. Materialen bewust inkopen. Wij proberen ons assortiment zoveel mogelijk  te laten bestaan uit milieuvriendelijke producten. Zo bestaat ons bloemenassortiment zoveel mogelijk uit  MPS  geteelde bloemen. In alle aspecten van onze onderneming proberen wij duurzaamheid in acht te nemen!

Wij werken met een eigen bezorgservice, en kunnen zo adequaat inspelen op speciale bezorgwensen. In voortijdig overleg is veel mogelijk!

Wij hopen jullie te mogen begroeten in onze bloemenspeciaalzaak!

Patrick en Simone

Jessica: bloembindster, gediplomeerd.

“Ik ben Jessica en al weer meer als 12 jaar werkzaam binnen deze zaak, waar ik met veel creativiteit en plezier mij uitleef in voornamelijk de boeketten. Mijn werk kun je herkennen aan het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals takken, ranken, bolletjes, etc . Ik probeer voor jullie een arrangement te maken vanuit een wens of voorkeur. Maar laat je mij mijn gang gaan, dan ben ik in mijn element en zal ik je verrassen met een echt “Jessica-boeket”! Dit kan een heel natuurlijk boeket zijn, maar ook een boeket met een uitgesproken vormgeving, maar beiden gemaakt vanuit respect voor het natuurlijke materiaal. Een andere specialiteit van mij is het maken van bruidsversieringen, met name bruidsarmbanden.

Dorette: bindster/verkoopster. Gediplomeerd.

Mijn naam is Dorette, sinds 2013 werkzaam bij Duivenvoorde Bloemen. Ik vind het uitdagend om met natuurlijke materialen te stoeien, en zo te komen tot een uitgesproken bloemenarrangement. Ook ligt de uitdaging voor mij in het maken van een speciaal plantenarrangement. Door te zoeken naar onverwachte combinaties van materialen die niet direct vanzelfsprekend zijn!