Geluksmoment ; ons bloemenabonnement!

Gun jezelf thuis of op je werkplek een geluksmoment, met een een ambachtelijk vervaardigd boeket van een van onze binders, gemaakt met zoveel mogelijk milieuvriendelijk geteelde bloemen.( FFP, MPA)

Kies gewoon wat je wilt!

  • Formaat? De keuze tussen middel ( € 18,95), groot (€ 22,95)  of extra groot (€29,95)
  • Wanneer? elke week, eens per twee weken, of eens per maand op de vrijdag. Je kunt je abonnement op elk moment wijzigen. Even geen bloemen; geef het gewoon even door, dan passen wij het abonnement aan.
  • VaasWe vragen je eenmalig één vaas aan te schaffen ( € 9,95) Deze vaas wordt bij elke levering omgeruild en daarna schoon gemaakt  zodat de bloemen maximaal genot hebben van hun schone water en de bijbehorende voeding. Zorg er wel even voor  dat de vaas klaar staat op het adres van  aflevering!

Onze eigen bezorgers  brengen het geluksmoment op vrijdag; Enjoy your weekend! En ben je niet thuis, dan geef je gewoon even een berichtje voor die vrijdag en vertel je ons waar we je geluksmoment mogen afgeven of neerzetten!

Eenvoudig gemakkelijk!

Oh ja, de prijzen zijn inclusief bezorging in het postcode gebied : 7401 t/m 7133. Voor adressen buiten deze gebieden rekenen wij een kleine vergoeding.

Om uw aan te melden vult u gemakkelijk onderstaand contactformulier in: